En affärsmässig investering

Dagens näringslivstoppar, rockstjärnor och IT-innovatörer flyger privatjet, det mest effektiva av alla färdmedel. Att resa med privatjet är inte en kostnad utan en investering i tid.

När det gäller privatjet är flexibilitet ett nyckelord. Glöm flygbolagens linjenät, glöm deras tidtabeller, glöm hotellnätter och biltransfers. Med privatjet kan du landa nära resmålet, i lagom tid till mötet och vara hemma igen till kvällen. Eller varför inte göra tvärtom, fortsätta resan i takt med att nya idéer och möjligheter dyker upp!

Besättning och flygplan står redo för dina behov. Ring oss så är du på väg inom en timme. Friheten är total. I ärlighetens namn medför resande på den här nivån också ett visst mått av bekvämlighet. Det handlar om detaljer som extra komfortabla säten, catering och drycker efter egna smaklökar. Här kan du också arbeta ostört utan andra resenärer. Allt sådant är en positiv spinoff effekt. Men framförallt medför privatjet ett oslagbart tidsutnyttjande.

Affärsjet är det mest flexibla sättet att resa på och flexibiliteten gäller naturligtvis även den ekonomiska och ägarmässiga delen. Vi erbjuder tre olika lösningar: 1) Äga sitt eget flygplan och låta Grafair operera det med piloter, service och underhåll. 2) Bli delägare i Grafairs pool med välskötta affärsjets. 3) Boka resa på traditionellt sätt, med andra ord boka affärsjet när behov uppstår. För den som vill prova fördelarna med att resa med affärsjet kan detta vara ett bra första steg.

 

Grafair håller med tekniker, pilot, flygvärdinna och catering. Ring oss och du är i luften inom en timme.