Flygplan till salu

Affärsjet är det mest flexibla sättet att resa på, och flexibiliteten gäller naturligtvis även den ekonomiska och ägarmässiga delen. Vi erbjuder tre olika lösningar: 1) Äga sitt eget flygplan och låta Grafair operera det. Vi håller med piloter, service och underhåll. 2) Bli delägare i Grafairs pool med välskötta affärsjets. 3) Man kan även boka resa på traditionellt sätt. För den som vill prova på att resa med affärsjet kan detta vara ett bra första steg.

Vi på Grafair har många decenniers erfarenhet av flygplansmäkleri. Vi köper, säljer, importerar och exporterar flygplan och reservdelar världen över. Fokus är på den europeiska samt amerikanska flygplansmarknaden.

Genom årens lopp har vi förskaffat oss en unik branschkännedom, framförallt då vi finns representerade på båda sidor av Atlanten, samt byggt upp ett omfattande affärsnätverk i Europa samt i flygets hemland, USA.

Flygplansförsäljning är sällan en enkel process, inte minst på grund av de många fallgropar man bör undvika. Vi erbjuder vår kunskap och erfarenhet för er trygghet som säljare samt köpare av flygplan och tillhörande utrustning. Vi erbjuder även värdering av flygplan på uppdrag av försäkringsbolag och andra intressenter.

Här följer en lista över de flygplan vi för närvarande erbjuder: